Uuden katsastajan työkalun jatkokehitys

Kirjoittanut joulukuu 23, 2020Yleinen

Uutta katsastajan työkalua parannetaan jatkuvasti palautteidenne perusteella.

Tulevia muutoksia katsastajan työkaluun:

  • Käyttöliittymän selkeyttäminen ja suoraviivaistaminen: Tässä uutisessa lisää muutoksista
  • Vian lisäys vikakoodilla: Vanhasta katsastajan näkymästä tuodaan kaivattu ominaisuus myös uuden katsastajan työkalun puolelle
  • Autocom/Opus CDP+ OBD integraatio: Tuomme mahdollisuuden integroida laajasti käytössä oleva OBD-mittalaite uuteen katsastajan työkaluun.

Alla olevissa kuvissa on kerrottu tarkemmin miten käyttöliittymää tullaan selkeyttämään ja ylimääräisiä vaiheita karsimaan. Vasemmalla puolella on nykyinen versio työkalusta ja oikealla puolen tuleva uusi versio. Voit napsauttaa kuvan kohtia saadaksesi lisätietoja muutoksista.

Alanäkymien karsiminen

Karsimalla alavälilehdet pois katsastajan siirtyminen näkymästä toiseen nopeutuu huomattavasti.

Nykyisessä työkalun versiossa näkymien alavalikko tuo monimutkaisuutta ja ylimääräisiä vaiheita katsastukseen.
Tulevassa uudessa versiossa vaiheita karsitaan ja niiden toiminnallisuuksia lisätään näkymän sisälle. Tässä esimerkissä ATJ tiedot on siirretty painikkeen alle.
Ajoneuvon akseleiden lukumäärän saa uudessa versiossa asetettua kätevästi etusivulta.

Mittaus näkymien suoraviivaistaminen

Mittausnäkymien käyttöä on tehostettu tulevassa työkalun versiossa. Ajoneuvon arvojen syöttö tulee nopeutumaan vähentämällä tarvetta siirtyä näkymästä toiseen.

Nykyisessä työkalun versiossa on akselikohtaiset mittaukset omissa alavalikkonäkymissään. Tämä on tuonut monimutkaisuutta ja on osoittautunut hitaaksi käyttää.
Tulevassa työkalun versiossa kaikki akselit ovat mahdutettu samaan näkymään, tarjoten samat ominaisuudet kuin nykyinen versio tarjoaa.

Osallistu työkalun kehittämiseen antamalla palautetta

Toivomme, että kerrot mielipiteesi tulevasta katsastajan työkalun versiosta ja jätät meille palautetta. Voit myös kertoa mitä muutoksia tai uutta kaipaat katsastustyökaluun.