Tapahtumat

Uuden tapahtuman luominen

Uuden tapahtuman lisääminen tapahtuu Vastaanotto -näkymässä painamalla Uusi toimenpide -painikkeen perässä olevaa nuolta ja valitsemalla Uusi tapahtuma. Tämän jälkeen avautuu Uusi tapahtuma -näkymä.

• Nimi: Lyhyt tapahtumaa kuvaava nimi, joka näytetään kalenterinäkymässä.
  • Kuvaus: Tarkempi kuvaus tapahtumasta.
  • Päivämäärä: Tapahtuman päivämäärä.
  • Ajankohta: Tapahtuman alkamiskellonaika ja päättymiskellonaika.
  • Kesto: Kesto lasketaan automaattisesti kellonaikojen mukaan. Vastaavasti keston muokkaaminen päivittää ajankohdan päättymiskellonajan automaattisesti.
  • Koko päivä -painike: Klikkaamalla painiketta voit asettaa tapahtuman kestoksi koko päivän.
  • Kalenterin sarake: Sarake, jossa tapahtuma näytetään kalenterissa

Luodut tapahtumat näkyvät vastaanoton kalenterinäkymässä. Tapahtumia ei näytetä Katsastus -näkymässä.

Paina lopuksi Luo tapahtuma -painiketta. Jos haluat muokata jo tehtyä tapahtumaa, avaa se kalenterista klikkaamalla ja paina Muokkaa -painiketta. Tapahtuma poistetaan painamalla muokkaustilassa Peruuta tapahtuma -painiketta.