Windows-päivityksen poistaminen

Tarvittaessa on mahdollista poistaa tietty Windows-päivitys, mikäli päivitys aiheuttaa ongelmia järjestelmän normaalissa toiminnassa. Päivityksen poistaminen tehdään seuraavasti:

1. Avaa asetukset-sovellus kirjoittamalla Windowsin hakuun asetukset / settings app. (Pikanäppäin Win + I)
  2. Klikkaa auki päivitykset ja turvallisuus / update & security.
  3. Valitse vasemman reunan valikosta Windows-päivitykset / Windows update.
  4. Valitse päivityshistoria / view update history.
  5. Valitse poista päivityksiä / uninstall updates.
  6. Näet listan asennetuista päivityksistä, järjestettynä asennuspäivän mukaisesti.
  7. Valitse haluamasi päivitys, klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella ja valitse poista asennus / uninstall.