Myyntitapahtumat

Myyntitapahtumien kautta näet kaikki myyntitapahtumat halutulta aikaväliltä. Voit myös hakea vain tietyn maksutavan mukaiset tapahtumat tai kirjoittaa hakuehtoon esimerkiksi auton rekisterinumeron. Rekisterinumeron voi syöttää myös viivakoodinlukijalla rekisteröintitodistukselta. Klikkaamalla suoritteiden lukumäärää (esim. 2 kpl), tulee näkyviin lista tapahtumaan liitetyistä suoritteista. Tapahtumat voidaan järjestää painamalla sarakkeiden otsikkoriviä, näin saat listattua peräkkäin esim. eri maksutavat tai suurimmat myynnit.

Yksittäiseen myyntitapahtumaan liittyvät toimenpiteet

Klikkaamalla myyntitapahtuman vasemmalla puolella olevaa nuolta pääset tekemään seuraavia toimenpiteitä:

Tulosta: Tämä painike ohjaa kuitin tulostuksen esikatseluun, mistä voidaan tarvittaessa tulostaa kuitti.

Lisää suoritteita / Muuta viitettä tai myyjää: Muokkaa myyntitapahtuman tuotteita. Tästä voit lisätä myyntitapahtumalle tuotteita, vaihtaa myyjän ja muokata kuitin viitettä. HUOM! Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti hyvittämään koko myyntitapahtuman ja luomaan sen uudelleen, mikäli myyntitapahtumalle on tarvetta tehdä korjauksia!

Hyvitä suoritteita tai muokkaa alennuksia: Täältä voit hyvittää koko myyntitapahtuman erillisestä ”Hyvitä koko tapahtuma” -painikkeesta, jonka jälkeen voit halutessasi poistaa myös myyntiin liittyvät katsastustapahtumat. Voit myös muuttaa alennuksen määrää. Myyntitapahtumat -valikon oikeassa reunassa näkyy hyvitysikoni kyseisen rivin kohdalla, kun se on hyvitetty. Hyvitettyä myyntiä ei voi muokata.

Täältä voit lisäksi valita yritysasiakkaan tai poistaa sen Ei yritysasiakasta -valinnalla. Lisäksi voit lisätä kampanjakoodin mukaiset alennukset valitsemalla Kampanjakoodin tai poistaa ne Ei kampanjakoodia -valinnalla. Käytä valittuja alennuksia -painikkeella päivitetään myynnin hintatiedot vastaamaan asiakkaan/kampanjakoodin hintoja.

Muokkaa tapahtuman maksutapoja: Tätä voidaan käyttää, jos myyty vahingossa väärällä maksutavalla tai jos maksutapaa on muuten tarpeen vaihtaa jälkikäteen. Painettuasi ”Hyväksy muutokset” järjestelmä tulostaa kuitin uusilla tiedoilla.