Myyntitapahtumat

Myyntitapahtumat näyttää kaikki myyntitapahtumat halutulta aikaväliltä. Näkymässä voidaan hakea vain tietyn maksutavan mukaiset tapahtumat tai kirjoittaa hakuehtoon esimerkiksi auton rekisterinumeron. Rekisterinumero voidaan syöttää myös viivakoodinlukijalla rekisteröintitodistukselta. Klikkaamalla suoritteiden lukumäärää (esim. 2 kpl), tulee näkyviin lista tapahtumaan liitetyistä suoritteista. Tapahtumat voidaan järjestää painamalla sarakkeiden otsikkoriviä, näin saat listattua peräkkäin esim. eri maksutavat tai suurimmat myynnit.

Yksittäiseen myyntitapahtumaan liittyvät toimenpiteet

Klikkaamalla myyntitapahtuman vasemmalla puolella olevaa nuolta pääset tekemään seuraavia toimenpiteitä:

Tulosta: Ohjaa kuitin tulostuksen esikatseluun, mistä voidaan tarvittaessa tulostaa kuitti.

Lisää suoritteita / Muuta viitettä tai myyjää: Muokkaa myyntitapahtuman tuotteita. Myynnille voidaan lisätä tuotteita, vaihtaa myyjä ja muokata kuitin viitettä. HUOM! Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti hyvittämään koko myyntitapahtuman ja luomaan sen uudelleen, mikäli myyntitapahtumalle on tarvetta tehdä korjauksia!

Hyvitä suoritteita tai muokkaa alennuksia: ”Hyvitä koko tapahtuma” -painikkeella voidaan hyvittää tietty myyntitapahtuma, jonka jälkeen voit halutessasi poistaa myös myyntiin liittyvät katsastustapahtumat. Näkymässä voidaan muokata myös alennuksia.

Näkymässä voidaan lisätä yritysasiakas tai poistaa se Ei yritysasiakasta -valinnalla. Lisäksi voidaan lisätä kampanjakoodin mukaiset alennukset valitsemalla Kampanjakoodin tai poistaa ne Ei kampanjakoodia -valinnalla. Käytä valittuja alennuksia -painike päivittää myynnin hintatiedot vastaamaan asiakkaan/kampanjakoodin hintoja.

Muokkaa tapahtuman maksutapoja: Virheellinen maksutapa voidaan muuttaa oikeaksi maksutavaksi. ”Hyväksy muutokset” -painikkeella tulostetaan kuitti uusilla tiedoilla.