Kassakirja

Kassakirjasta näet halutulta aikaväliltä aseman käteisliikenteen. Kirjaaja -valinnasta pystyt hakemaan vain tietyn aseman käyttäjän tekemät merkinnät. Voit myös luoda uusia kassatapahtumia, joilla voit hallita aseman myynteihin liittymätöntä kassaliikennettä.

Kassatapahtumien tyypit ovat:

• Vaihtoraha = käteisen lisääminen kassaan.
  • Yösäilö, jolla voit merkitä kassasta ulos otettua rahaa.
  • Ulosmaksu, jolla voit merkitä kassasta ulos otettua rahaa.

Kassakirjan saa myös ladattua Excel-tiedostona painamalla Luo raportti -painikkeen vieressä olevaa nuolta.