Muster-pikakuvake

Lisää Muster puhelimen aloitusnäytölle!

Luo Muster-pikakuvake menemällä Google Chrome -selaimella osoitteeseen www.muster.fi. Paina selaimen oikean yläkulman painiketta, jossa on kolme pistettä. Valitse avautuvasta valikosta ”Lisää aloitusnäyttöön” tai ”Add to Home screen”.

Kun Muster avataan mobiililaitteella pikakuvakkeen kautta, on selaimen osoiterivi automaattisesti piilotettu.

lisääaloitusnäyttöön

Lisää Muster tietokoneen työpöydälle!

Mene osoitteeseen www.muster.fi. Klikkaa Google Chrome -selaimen oikeasta yläkulmasta painiketta, jossa on kolme pistettä. Valitse valikosta ”Lisää työkaluja / More tools”. Valitse seuraavasta valikosta ”Luo pikakuvake / Create shortcut”.