Uusi katsastajan työkalu ja mobiilisovellus

Uusi katsastajan työkalu on parhaillaan rajatussa pilottivaiheessa! Työkalun käyttöönotto asemille tehdään tukipalvelun toimesta. Pilottivaiheen jälkeen työkalu on kaikkien Muster-käyttäjien saatavilla.

Järjestelmävaatimukset:

• Käyttöjärjestelmä
    • iOS 10
    • Android 4.4
    • Windows 7
    • Käyttöjärjestelmäsi voi olla jokin näistä, tai uudempi versio.
  • Selain
    • Google Chrome
    • Pidäthän selaimen aina päivitettynä uusimpaan versioon!

Uusi katsastajan työkalu sopii erityisen hyvin mobiilikäyttöön. Lue täältä, kuinka luot Musterille oman pikakuvakkeen mobiililaitteen aloitusnäyttöön.

Uusi katsastajan työkalu

Katsastajan työkalu listaa ensimmäisessä välilehdessä vastaanotetut, katsastusta odottavat ajoneuvot. Toisen välilehden takaa löytyvät kesken olevat katsastustyöt. Kolmannesta välilehdestä löytyvät kuluvan päivän aikana päätetyt katsastukset.

Klikkaa katsastusta odottavaa ajoneuvoa nähdäksesi lisätietoja. Aloita katsastaminen painamalla play-kuvaketta.

Poistu katsastajan työkalusta klikkaamalla näkymän yläreunassa olevaa painiketta ”vastaanottokalenteri”.

Katsastusnäkymä: Valikot ja työkalussa liikkuminen

Työkalun oikeassa yläkulmassa on valikko, josta katsastuksen voi keskeyttää tai palauttaa työjonoon. Tässä valikossa on myös ATJ-vikatila-asetus.

Näytön yläreunan otsikot kertovat, missä katsastuksen näkymässä käyttäjä parhaillan on. Näkymiä voi selata eteen- ja taaksepäin pyyhkäisemällä näyttöä otsikoiden kohdalta. Lisäksi näkymien välillä siirtyminen onnistuu näytön alareunan nuolipainikkeiden avulla, tai avaamalla navigointivalikko alareunan valikko-kuvakkeesta.

Navigaatiovalikosta löytyvät myös pikanäppäimet vian lisäämiselle, valokuvan ottamiselle, akselien lisäämiselle ja näytettävien mittausten määrittämiselle.