Käyttöohjeet

Uusi katsastajan työkalu

Katsastajan työkalu listaa ensimmäisessä välilehdessä vastaanotetut, katsastusta odottavat ajoneuvot. Toisen välilehden takaa löytyvät kesken olevat katsastustyöt. Kolmannesta välilehdestä löytyvät kuluvan päivän aikana päätetyt katsastukset.

Klikkaa katsastusta odottavaa ajoneuvoa nähdäksesi lisätietoja. Aloita katsastaminen painamalla play-kuvaketta.

Poistu katsastajan työkalusta klikkaamalla näkymän yläreunassa olevaa painiketta ”vastaanottokalenteri”.

Katsastajan työkalu löytyy Musterin valikosta nimellä Katsastus 2.

Työjono

Katsastusnäkymän aloitusnäytössä on kolme eri välilehteä: Työjonossa olevat ajoneuvot, keskeytetyt katsastukset sekä kuluvana päivänä päätetyt katsastukset. Ajanvarauksen lisätietoja kuvataan ikonein. Tarkemmat lisätiedot avautuvat klikkaamalla varausta. Katsastus aloitetaan klikkaamalla play-painiketta! Poistu katsastajan työkalusta klikkaamalla vastaanottokalenteri-painiketta.

Yläkulman valikko

Katsastuksen ollessa auki, on sovelluksen oikeassa yläkulmassa 3 pistettä, joista kikkaamalla avautuu valikko. Tästä valikosta pääset asettamaan ATJ-vikatilan käyttöön, palauttamaan ajoneuvon työjonoon tai keskeyttämään katsastuksen.

Navigaatiovalikko ja työkalussa liikkuminen

Jaottelimme katsastuksen eri vaiheet omille sivuilleen. Sivujen välillä siirrytään sovelluksen alareunan nuolipainikkeilla tai pyyhkäisemällä näyttöä. Sivun otsikko kertoo missä olet parhaillaan menossa. Tarvittaessa voit hypätä katsastuksen vaiheesta toiseen alareunan navigaatiovalikon pikanäppäinten kautta. Myös mittausten, akseleiden, vikojen ja kuvien lisääminen on valikossa nopeasti saatavilla. Navigaatiovalikko avautuu sovelluksen alareunan keskellä olevasta ”hampurilaiskuvakkeesta”.

Suosikkivikojen lisääminen

Uudessa katsastusnäkymässä voit lisätä suosikkivian vikaa syöttäessä tähti-painikkeella. Voit tehdä myös osittaisia vikoja, joissa on pikalinkki johonkin nk. vikapaikkaan. Välttämättä suosikkivian ei siis tarvitse mennä alimmalle hierarkiatasolle. Lisätty suosikkivika tallentuu omiin tietoihin suosikkiviaksi.