Uusi katsastustyökalu

Muster-palvelun uuden katsastustyökalun kehitystyö on tehty yhdessä katsastajien kanssa. Toteutuksessa panostimme erityisesti mobiili- ja helppokäyttöisyyteen sekä Muster-käyttäjiltä saatuihin kehitysehdotuksiin.

Järjestelmävaatimukset:

• Käyttöjärjestelmä
    • iOS 10
    • Android 4.4
    • Windows 7
    • Käyttöjärjestelmäsi voi olla jokin näistä, tai uudempi versio.
  • Selain
    • Google Chrome
    • Pidäthän selaimen aina päivitettynä uusimpaan versioon!

Katsastajan työkalun käyttöönotto

1. Asetukset kuntoon

Tutustu työkalun pikakäyttöohjeeseen, uusiin ominaisuuksiin sekä asetusten tekemiseen katsomalla video!

2. Katsastuslinjojen määrittely

Katsastajan työkalu vaatii toimiakseen vähintään yhden katsastuslinjan. Katsastuslinjojen luominen ja asetusten muokkaaminen tapahtuu hallinta-välilehden alta löytyvällä katsastusnäkymän linjat -sivulla.

Valittavissa olevat mittarit -listauksessa näytetään mittalaitteet -sivulla määritellyt mittarit. Tartu haluamaasi mittariin hiirellä ja raahaa se linjalle valitut mittarit -laatikkoon. Mittarit järjestellään aseman todellista katsastuslinjaa vastaavaan järjestykseen. Tallenna muutokset sivun alareunasta!

Huomioitan, että Muster tukee myös testirata-tyyppisiä mittareita, jolloin arvot voidaan syöttää työkalussa akseleittain.

Esimerkissä on käytetty ”testirata”-nimistä mittaria, joka sisältää sekä jarrujen että iskunvaimentimien mittaukset. Tällaisella valinnalla jarrujen ja iskunvaimentimien mittaukset voidaan syöttää Musteriin lomittain, akseli kerrallaan. Luo asemallesi yhdistelmämittalaite mittalaitteet-sivulla!

3. Asenna Muster-pikakuvake mobiililaitteeseen!

Pikakuvakkeen kautta Muster on aina nopeasti saatavilla mobiililaitteellasi! Pikakuvakkeen kautta avatessa Musterin web-sovellus avautuu nettiselaimessa ilman osoiteriviä, jolloin sovelluksen käyttöön jää enemmän tilaa. Katso täältä ohje pikakuvakkeen lisäämiseen!