Kampanjat

Kampanjasuorite on suorite, joka on toistaiseksi voimassaoleva tai määräaikaisesti voimassaoleva. Ylläpitäjä voi lisätä kampanjasuoritteita kampanja -sivulta  (Hallinta -> Kampanja).

Kampanjasuoriteen voi valita vastaanotossa ajoneuvoille, joiden ajoneuvoryhmälle suorite on määritelty käyttöön.

Rekisterinumerolista

Kampanjan voi rajoittaa vain tietyille ajoneuvoille lataamalla excel-muotoisen rekisterinumerolistan. Valitse näkyvyyden rajoitus-pudotusvalikosta näytä vain tietyille rekisterinumeroille, jotta saat latauspainikkeen esille. Rekisterinumerolistan on oltava xlsx -päätteinen Excel-tiedosto ja rekisterinumeroiden tulee olla ensimmäisen taulukon A-sarakkeessa jokainen rekisterinumero omalla rivillään ja ilman ylimääräisiä tyhjiä rivejä.