Palvelun esittely

Musterilla hallitset kaikki katsastustoiminnan liiketoimintaprosessit

Musterilla hoidat katsastukseen tulevien ajoneuvojen ajanvaraukset, kassatoiminnot, tarkastuskortin täytön ja katsastusten päättämisen. Muster mahdollistaa myös asiakastietojen hallinnan, laskutuksen sekä monipuolisen raportoinnin.

Katsastus

Katsastusta tehdessä, saat mittaustulokset sekä vikatiedot helposti ja nopeasti suoraan tablet-laitteella Musteriin. Kun katsastus on valmis, voit viedä tabletilla päätöksen suoraan ATJ:hin ja tulostaa asiakkaalle katsastus- sekä rekisteröintitodistuksen

Nettiajanvarauksella voit tarjota asiakkaillesi vapaita aikoja, erilaisia tarjouksia ja halutessasi periä maksun jo etukäteen verkkomaksuna. Nettiajanvaraukseen voit liittää myös ajoneuvotietojen haun tehostamaan käytettävyyttä.

Kassa

Musterin monipuolisilla kassa- ja laskutusominaisuuksilla pystyt hallitsemaan tuotteita, alennuksia ja katsastussuoritteita. Järjestelmä tukee yleisimpiä maksutapoja ja siihen on mahdollista liittää maksupäätteitä, kuten Nets iPP350 sekä Verifone Yoman.

Laskutus

Voit myydä palveluitasi laskulle, saaden ne paperisena tai sähköisenä Finvoice-aineistona. Siirto erilliseen kirjanpito- ja laskutusohjelmaan on mahdollista. Musterin laskureskontrassa voit kirjata ja hallita laskuja sekä lähettää maksumuistutuksia.

Raportointi

Musterista saat kassa- ja laskutusraportit kirjanpitotarpeisiin. Katsastuskohtaista dataa voit analysoida laajoista vikaraporteista. Määrittämällä provisioperusteet, näet palkkauksen tarpeet. Laadunvalvonnan työkaluilla huolehdit omavalvonnasta.

Asiakkuuksien hallinta

Asiakasrekisterissä hallitset sekä yritysasiakkaiden että kuluttaja-asiakkaiden yhteystiedot, laskutusosoitteet ja erilaiset alennukset turvallisesti. Asiakastietojen hallinnasta voit räätälöidä, mitä tietoja keräät asiakkaista ja asettaa rekisteriselosteen.

Kysy lisää