Musterilla hallitset kaikki katsastustoimintaan tarvittavat liiketoimintaprosessit

Musterilla hoidat katsastukseen tulevien ajoneuvojen ajanvaraukset, kassatoiminnot, tarkastuskortin täytön ja katsastusten päättämisen. Muster mahdollistaa myös asiakastietojen hallinnan, laskutuksen sekä monipuolisen raportoinnin.

delivery7

Katsastus

Katsastusta tehdessä, saat mittaustulokset sekä vikatiedot helposti ja nopeasti suoraan tablet-laitteella Musteriin. Kun katsastus on valmis, voit viedä tabletilla päätöksen suoraan ATJ:hin ja tulostaa asiakkaalle katsastus- sekä rekisteröintitodistuksen.

calendar52

Ajanvaraus

Nettiajanvarauksella voit tarjota asiakkaillesi vapaita aikoja, erilaisia tarjouksia ja halutessasi periä maksun jo etukäteen verkkomaksuna. Nettiajanvaraukseen voit liittää myös ajoneuvotietojen haun tehostamaan käytettävyyttä.

credit40

Kassa

Musterin monipuolisilla kassa- ja laskutusominaisuuksilla pystyt hallitsemaan tuotteita, katsastussuoritteita ja asiakaskohtaisia alennuksia. Kassajärjestelmä tukee yleisimpiä maksutapoja ja siihen on mahdollista liittää maksupäätteitä, kuten Nets iPP350 sekä Verifone Yomani.

text59

Laskutus

Voit myydä palveluitasi laskulle. Laskut saat paperiseen muotoon tai sähköiseksi Finvoice-aineistoksi. Siirto erilliseen kirjanpito- ja laskutusohjelmaan onnistuu tarvittaessa. Musterin laskureskontrassa voit kirjata ja hallita laskuja sekä lähettää maksumuistutuksia.

signal22

Raportointi

Musterista saat kassa- ja laskutusraportit kirjanpitotarpeisiin. Katsastuskohtaista dataa voit analysoida laajoista vikaraporteista. Määrittämällä provisioperusteet, näet palkkauksen tarpeet. Laadunvalvontatyökaluilla huolehdit omavalvonnasta.

group41

Asiakkuuksien hallinta

Asiakasrekisterissä hallitset sekä yritysasiakkaiden että kuluttaja-asiakkaiden yhteystiedot, laskutusosoitteet ja erilaiset alennukset turvallisesti. Asiakastietojen hallinnasta voit räätälöidä, mitä tietoja keräät asiakkaista ja asettaa rekisteriselosteen.