Muster-päivityksiä torstaina 12.3.2020

Kirjoittanut maaliskuu 11, 2020Päivitykset

Julkaisemme Muster-palveluun päivityksiä torstaina 12.3.2020.

Raportit

  • Kaikkien Excel-raporttien päivämäärä-kentät muutetaan date-muotoisiksi.
  • Yksityisasiakkaat-raporteille lisätään varauksen lähde.
  • Yritysasiakkaat-raportille lisätään seuraavat tiedot: Nimen lisätieto, rekisterinumerolista, e-laskuosoitteen tyyppi, verkkolaskuosoite, verkkolaskuoperaattori.

Omavalvonta

Omavalvonnan valvontatarkastuksen tekemisestä syntyy uusi katsastustapahtuma. Tehty muutoksia siten, että katsastustapahtumat-raportti ei huomioi valvontatarkastuksia.

Katsatsusaseman tiedot

Katsastusaseman huomiot-välilehden tiedot saa näkyville sivun yläpalkin kysymysmerkki-kuvakkeesta. Paransimme tekstin asettelua siten, että rivinvaihdot ovat sallittuja jolloin luettavuus paranee.

Nettiajanvaraus

Maksutapavalinta siirretty sivun alaosaan, ostoskorin alle. Uusi asettelu on yhteinäisempi muiden vastaavien verkkokauppasovellusten kanssa, jolloin maksutapavalinnan löytäminen on käyttäjälle helpompaa.

Katsastus

Käyttöoikeudet

Ketju-käyttöoikeuksilla toimivan katsastajan käyttöoikeuksia parannettu. Nyt ketju-katsastajan lisääminen katsastaja 2 -valintaan katsastuksen yhteydessä on mahdollista.

Uusi katsastajan työkalu

O2-luokan ajoneuvojen katsastamisessa havaittuun virhetilanteeseen tehty korjaus. Katsastaminen onnistuu jälleen normaalisti.