Muster-päivityksiä keskiviikkona 9.6.2021

Kirjoittanut kesäkuu 2, 2021Päivitykset

Julkaisemme Muster-palveluun päivityksen keskiviikkona 9.6.2021. Päivitys sisältää parannuksia ja korjauksia palveluun.

Olemme toteuttamassa palvelun toimintoja uudella teknologialla ja muutokset tuodaan palveluun näkymä kerrallaan. Osa näkymistä on jo uudistettu ja lisää uudistamme päivitys kerrallaan. Uutta teknologiaa käyttämällä varmistamme palvelun saatavuuden, nopean ja helpon käytettävyyden sekä jatkuvassa järjestelmäkehityksessä mukana pysymisen.

Sisäänkirjautuminen ja aseman valinta

  • Sisäänkirjautumis- ja Asemavalinta-näkymä on toteutettu uudella teknologialla ja näkymien ulkoasu uudistuu. Uudesta Sisäänkirjautumis-näkymästä pääsee suoraan Muster-palvelun ohjesivustolle ja Asemavalinta-näkymään on lisätty Haku-kenttä.

 

 

Myyntitapahtumat

  • Myyntitapahtumat-näkymä on toteutettu uudella teknologialla ja näkymän ulkoasu uudistuu. Uuteen näkymään on lisätty Asemat-hakukriteeri joka mahdollistaa myyntien haun usealta asemalta saman aikaisesti.

Navigointi

  • Tehty muutos, että navigointivalikossa aukeavat infotekstit sulkeutuvat kun siirrytään kursorilla valikkoon.

Laskutus

  • Tehty korjaus laskujen viivakoodissa summan pyöristykseen. Maksu kirjautuu oikealla summalla kun asiakas käyttää viivakoodia maksaessaan laskun.

Yksityisasiakkaat

  • Tehty korjaus, että yksityisasiakkaat Excel-raporttiin tulee kaikki yksityisasiakkaat riippumatta varauksen lähteestä.

Raportointi

  • Tehty korjaus kaikkiin uudella teknologialla toteutettuihin raportteihin, että hakukriteerit jäävät muistiin kun siirrytään raportilta toiseen näkymään.

Kuntotarkastukset

  • Kuntotarkastus-näkymä on toteutettu uudella teknologialla ja näkymän ulkoasu uudistuu. Uusi näkymä mahdollistaa kategorioille logon lisäämisen ja tarkastuskohteiden lisäämisen suoraan asetuksista.