Muster 2

Tee katsastusasemanne aikataulujen suunnittelusta helppoa Muster 2:n uudella vastaanottonäkymällä

Onko resurssien seuraaminen katsastusasemalla haastavaa nettiajanvarausten ja call center-käyttäjien kesken? Muster 2 esittelee tähän ratkaisun uudella vastaanottonäkymällä.

Uuden vastaanottonäkymän avulla voitte visualisoida katsastusaseman saatavuuden selkeästi määriteltyjen aikaikkunoiden kautta. Voitte optimoida resurssien käytön määrittelemällä aloitusajan ja ajanjaksot jokaiselle resurssille. Näin voitte tehdä mahdollisimman paljon katsastuksia päivässä.

Muster 2 vastaanottonäkymä

Uusi vastaanottonäkymä tarjoaa

  • Aikaikkunoiden visualisoinnin: Tarkastele saatavuutta selkeästi määritettyjen aikaikkunoiden kautta, mikä helpottaa katsastusaseman resurssien seurantaa. 
  • Resurssien optimoinnin: Määritä aloitusaika ja aikaikkunoiden pituus resurssikohtaisesti tehdäksesi mahdollisimman paljon tarkastuksia päivässä.
  • Integraation nettiajanvarausten ja puhelinkeskuksen käyttäjien kanssa: Hallitse saman näkymän kautta sekä nettiajanvarausten että call center-työntekijöiden saatavuusnäkymää

Päivitä Muster 2:een tänään ja yksinkertaista aikataulutusprosessinne uudella ja parannetulla vastaanottonäkymällämme. Asiakastukitiimimme on aina valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa, tavoitettavissa numerosta 010 3472 399 tai sähköpostitse osoitteesta tuki@muster.fi.